Akte voor het slapengaan al 450 keer beluisterd 4-2-2021

04 februari 2021

De eerste ‘akte voor het slapengaan’ is al 450 keer beluisterd. De podcast van notaris.nl is sinds 10 januari te streamen op Spotify. Notaris Daniëlle van Iperen leest hier op ontspannende toon het levenstestament voor. Na 9 minuten zijn luisteraars gegarandeerd weer helemaal zen. De podcast zelf beluisteren? Klik hier.

In samenwerking met de satirische website De Speld is de podcast gepromoot. Hierdoor zijn doelgroepen bereikt, die normaliter moeilijk te contacten zijn. Deze bijzondere samenwerking heeft tot veel leuke en positieve reacties geleid. Ook is er aandacht in de media voor geweest. Zo heeft Mr.online er een bericht over gemaakt.

Hé notaris, vertaal ‘s!
De podcast is het sluitstuk van de campagne ‘Hé notaris, vertaal ‘s!’. Doel van de campagne is notaristaal begrijpelijker te maken. Op www.notaris.nl/vertaal kunnen bezoekers moeilijke notaristermen vertalen. Meer dan 6.000 mensen hebben dit in 2 maanden tijd gedaan. Gezien de grote belangstelling, blijft de campagnewebsite een vast onderdeel van notaris.nl.

Op dit moment wordt er gekeken of er in de toekomst meer (inhoudelijke) podcasts gemaakt kunnen worden.

(Bron: knb.nl)

Ik wil een afspraak maken. Neem contact met mij op.