Algemene voorwaarden

Ik ben een notaris

Algemene voorwaarden

 1. Algemeen
  Notaris2Go brengt u in contact met het notariskantoor van uw keuze. Het door u gekozen notariskantoor is zelf verantwoordelijk voor de door hen verstrekte informatie. Notaris2Go is dus niet aansprakelijk als de gegeven informatie niet juist is.
  Op Notaris2Go vindt u ook informatie over notariële onderwerpen. Notaris2Go doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat deze informatie juist is. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor het geval deze informatie niet juist is.
 2. Aansprakelijkheid
  Het betreffende notariskantoor is zelf verantwoordelijk voor het door hen gegeven advies en de door hen opgestelde akten. Elk notariskantoor heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor gemaakte fouten. Deze verzekering voldoet aan de regels van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. U kunt alleen de verantwoordelijke (kandidaat) notaris aanspreken op zijn aansprakelijkheid. Fouten van medewerkers vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende (kandidaat)notaris. Het betreffende notariskantoor zal bij de uitvoering van hun opdracht de door hen gebruikte algemene voorwaarden van toepassing verklaren.
 3. Privacy
  Lees hier onze privacy policy.
 4. Klacht
  Met klachten over de betreffende notaris kunt u gebruik maken van de klachten- en geschillenregeling notariaat.

Ik wil een afspraak maken. Neem contact met mij op.