Notariskantoor aanmelden

Ik ben een notaris

Notariskantoor aanmelden

Notaris2Go
Wij geloven niet dat elke cliënt de prijs het belangrijkst vindt. Wij geloven ook niet dat u alleen op basis van de laagste prijs gevonden wilt worden. En toch is dat wat onze toekomstige cliënten vinden als zij op zoek zijn naar ons. Wij geloven dat cliënten het liefst geholpen willen worden met topservice, kwaliteit en gemak voor een faire prijs.

Notaris2Go is het platform waar toekomstige cliënten met een paar klikken contact maken met de notaris van zijn/haar keuze. Gemakkelijk en zonder overbodige informatie. Notaris2Go maakt de verbinding tussen cliënt en notaris nog gemakkelijker.

Deelname
Wij gaan voor een landelijk dekkend netwerk, met een uitstekende vindbaarheid. Notaris2Go is speciaal ontworpen voor mobiel gebruik, waarbij met en paar klikken direct contact wordt gelegd. Wij streven continu naar een optimale SEO van onze website.

Wij bieden een deelname aan op basis van exclusiviteit in de eigen gemeente/regio. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wij vragen een eenmalige vergoeding voor het inrichten van uw persoonlijke pagina en SEO (we blijven immers een startup) en daarna een maandelijkse vergoeding voor onderhoud en ontwikkeling. Geen langdurige verplichting. Instappen en uitstappen wanneer u wilt. Neem voor meer info contact op via post@notaris2go.nl.

Ik wil een afspraak maken. Neem contact met mij op.